Winter in kleinwalsertal

Kleinwalsertal is een relatief sneeuwzeker skigebied vanwege de bekende “Nordstau” die aan de noordzijde van de Vorarlberg voor veel sneeuw zorgt. De winter in Kleinwalsertal leent zich voor een tal van activiteiten.

Skiën en snowboarden

Kleinwalsertal leent zich uitstekend voor de skier en snowboarder, voor beginners én voor gevorderen. Door de verschillende (6!) skigebieden is er voor ieder wat wils en dat maakt dat dit gebied ook geschikt is voor vriendengroepen (met verschillende niveaus), familie's en senioren.

Langlaufen

Annemargrethe ligt precies aan de Steinbock langlaufroute , loipes genaamd, die weer onderdeel is van een 45 km langlauf netwerk . De loipes voeren u langs snel stromende beekjes, watervallen, bossen en prachtige, open alpenweiden.

Wandelen

Ook in de winter leent het Kleinwalsertal zich zeer goed voor prachtige wandelingen over gemarkeerde en geprepareerde paden. De paden zijn relatief vlak en voeren u door een bosrijk sneeuwlandschap, langs riviertjes en mooie vergezichten. Het Gemsertal en de wandelpaden rond Baad zijn echt schitterend.

Overige activiteiten

Mocht u toch nog iets anders willen, dan kunt u met een paardenslee erop uit. Verder zijn er mogelijkheden om te rodelen in de buurt van Riezlern.

6 populaire skigebieden!

Kleinwalsertal spreidt zich uit over zes verschillende skigebieden met een totale lengte van 128 km. Deze gebieden zijn met elkaar verbonden door gebruik te maken van de gratis pendelbussen.
De zes skigebieden variëren in hoogte van 1800 tot 2200 meter. Ze heten: Walmerdingerhorn, Heuberg, Ifen, Kanzelwand, Sollereck en Oberstdorf. Elk skigebied heeft zijn eigen charme en leent zich uitstekend voor een dag vermaak.

Vanuit Riezlern kunt u via de Kanzelwand en de Fellhornbahn doorskien tot in het Duitse Oberstdorf. De omslotenheid en overzichtelijkheid van elk skigebied maakt Kleinwalsertal uitermate prettig voor families (kinderen!) en groepen. Het skigebied Kleinwalsertal is geschikt voor alle ski- en snowboard niveau’s . De snowboarder kan zich bovendien uitleven in de snowboardparken van de Kanzelwand en de Söllereck.

De skipassen in Kleinwalsertal zijn relatief goedkoop. De skischool (inclusief kinderklassen), skiverhuur, ski-liften en de aprés ski bevinden zich op 150 meter van vakantiehuis Annemargrethe.

Wij bieden u het volgende:

  • Start van prachtige wandel- en trektochten direct vanuit ons huis
  • Winkels, restaurants, skiverhuur en bushalte op loopafstand
  • Frequent en gratis busvervoer maakt het gebruik van uw eigen auto overbodig
  • Sportactiviteiten zoals skiën, rodelen, moutainbiken, bergbeklimmen, zwemmen, tennissen en deltavliegen

Vragen of reserveren

Heeft u nog vragen waarop u op de website nog geen antwoord heeft gehad. Of wilt een apartement reserveren.

Neemt u dan gerust contact met ons op.