Zomer in kleinwalsertal

De bergen en het landschap maken dat de zomer in Kleinwalsertal ook een echte vakantiebestemming is. Naast het genieten van de rust en de natuur, zijn er in de zomer een tal van activiteiten die gedaan kunnen worden. Actief en passief!

Wandelen

De bergen van Kleinwalsertal bieden U prachtige wandel routes met een totale lengte van 150 km!

Mountainbiken

De bergen van Kleinwalsertal lenen zich zeer goed voor mountainbiken. Deze mountainbikes kunt u in elk dorp huren inclusief helm. Wilt nu nog sneller en hoger dan is de E bike zeer geschikt.

Overige activiteiten

Voor wie dan nog iets anders wil ….er zijn ook mogelijkheden voor huifkar tochten, zwemmen, tennissen en deltavliegen. Ook kunt u een dagtocht maken naar de Bodensee of naar een van de populairste attracties van Duitsland: Schloss Neuschwanstein.

Prachtige wandelroutes en trektochten

De bergen van Kleinwalsertal bieden U prachtige wandel routes met een totale lengte van 150 km. De wandelhoogtes variëren van 1.000 m. tot 2.536 meter en de tochten voeren over prachtige alpenweiden, langs boerderijen, watervallen, kloven en steile bergen.

Onderweg kunt U uitrusten in een van de vele berghutten die naast zonnige terrassen ook heerlijke lokale gerechten aanbieden. De wandeltochten zijn geschikt voor jong tot oud en van beginnende tot meer ervaren wandelaars.

Meerdaagse wandel/trektochten en ook bergbeklimmen zijn vanuit Kleinwalsertal uitstekend te organiseren. Dit kan eventueel door de “Bergsschule” begeleid worden.

Wij bieden u het volgende:

  • Start van prachtige wandel- en trektochten direct vanuit ons huis
  • Winkels, restaurants en bushalte op loopafstand.
  • Frequent en gratis busvervoer maakt het gebruik van uw eigen auto overbodig
  • Sportactiviteiten zoals moutainbiken, bergbeklimmen, zwemmen, tennissen en deltavliegen

Vragen of reserveren

Heeft u nog vragen waarop u op de website nog geen antwoord heeft gehad. Of wilt een apartement reserveren.

Neemt u dan gerust contact met ons op.